Activiteiten

Kom te weten wat er mogelijk is!

Gymnastiek

Bewegen doe je bij Kwiek en Lenig!

Bij ons kun je vanaf 3 jaar terecht om je lichaam in topconditie te houden .
We beginnen met peuter en kleutergym voor de jeugd (jongens en meisjes).
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Aerobics en Body balance.
En voor de 55 + doen wij diverse oefeningen om het lichaam fit te houden.

Ben je nieuwsgierig bezoek dan onze site www.kwiek-lenig.nl of kom gezellig eens een keertje meedoen!

Judo

Arashi Judo is opgericht in 1990
Arashi wordt geleid door Theo Barendse en Liesbeth Beeks (In Alphen aan den Rijn uitgeroepen tot sportvrouw van de eeuw en drievoudig Nederlands Kampioen). Beide beschikken niet alleen over alle nodige diploma’s, maar ook over een brede wedstrijdervaring.
Deze ervaring hebben zij opgedaan tijdens hun succesvolle judoloopbaan.

In de afgelopen jaren zijn er vele medailles en bekers gewonnen, zowel nationaal als internationaal. Tientallen kampioenen van Nederland en vele 2e en 3e prijzen. Ook internationaal werden er vele prijzen gehaald. Met als hoogtepunt Arashi judoka Luuk Verbij + 100kg op de olympische spelen van Londen.

Arashi is er natuurlijk ook voor sporters die het gewoon heerlijk vinden om stevig aan de conditie te bouwen. Wedstrijden op topniveau is maar een klein gedeelte. De meeste leden zijn recreanten die elke week veel plezier hebben in judo. Er is al judoles vanaf 4 jaar. We hebben ook een aparte groep voor mensen met een beperking.

Sporthal Oudendijk Woubrugge
Dinsdag
16:00 – 16:45 uur: Categorie 6 – 8 jaar
17:00 – 17:45 uur: Categorie 9 – 14 jaar

Voor informatie, zie de website: www.arashibudo.nl

Volleybal

Recreatieve Volleybal Club Oudendijk

Volleybal club Smash 70 bestaat niet meer maar er wordt uiteraard nog enthousiast recreatief gevolleybald in Woubrugge. De leden van het collectief de ‘VC Oudendijk’ komen elke maandagavond (20.00-21.30) bijeen voor een enerverend avondje volleybal. Het spelpeil is absoluut wisselend, soms bloedstollend goed, soms licht bedroevend, maar altijd de moeite van het ‘nakaarten’ waard. Dat kan tijdens de derde helft in Sport Café ‘Die Twee’ waar het in de praktijk overigens nog zelden over volleybal gaat.

Kortom, de VC Oudendijk staat open voor mannen en vrouwen die zonder al te veel verplichtingen een partijtje volleybal willen spelen. We starten de avond met een bescheiden speltraining (ter verbetering van ons aller spelpeil) en spelen daarna een partijtje.

Naast onze vaste volleybal avond op maandag spelen een aantal leden op vrijdagavond ook nog mee in de ‘Have Fun’ competitie in Alphen a/d Rijn.

Nieuwe enthousiaste leden zijn van harte welkom. Voor je zelf (en ook voor ons) is het wel prettig als je al enige volleybal ervaring hebt, want we kunnen je (helaas) niet opleiden.
Een paar keer meespelen om der sfeer te proeven is altijd mogelijk.

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met onze secretaris Geert Tent, 0172-518831 of via  de mail geerttent@ziggo.nl.

Spinning

Spinning is een populaire indoor sport. Onder leiding van een trainer wordt een uur lang op de beat van de muziek gefietst op vast opgestelde spinningfietsen.
Je bepaalt zelf hoe zwaar je het maakt.
Het is een sportieve uitdaging voor jongeren en ouderen, mannen en vrouwen.
Samen met anderen even lekker een uurtje voor jezelf, en je bent nog gezond bezig ook!

Spinning kon tot nu toe alléén bij een commerciële sportschool worden gedaan. Je betaalde dan inschrijvingskosten en een “all-inclusive” abonnement voor een lange periode, terwijl je wellicht alleen maar één of twee keer per week wilt spinnen. Omgerekend ben je dan duur uit en zit je bovendien vast aan het abonnement. Er wordt veelal niet dagelijks gespinned en de aanvangstijden zijn vaak op ongewenste tijden. Dat moet anders kunnen…

Wat eind 2008 begon als een idee groeide in enkele maanden tijd uit tot een bloeiende spinningvereniging met een eigen internet site op www.spinningwoubrugge.nl
In juli 2009 is Spinning Woubrugge officieel als vereniging ingeschreven, de eerste spinningvereniging van Nederland.
Vanaf de eerste dag is Spinning Woubrugge, met hulp van sponsoren uit Woubrugge en Hoogmade, een succesverhaal.
Financieel streeft de vereniging geen commerciële doelstellingen na en draait kostendekkend.

Badminton

Badmintonvereniging SMASH’70

In Woubrugge is het heerlijk ontspannen badminton spelen.Onze vereniging bestaat al sinds 1970 en heeft een actieve jeugdgroep en een gezellige groep volwassenen.We spelen op alle niveaus ,dus u kunt altijd meedoen.Probeer het nu drie keer gratis uit,geheel vrijblijvend.Donderdag vanaf 20.00 en de jeugd vanaf 19.00.Voor meer informatie ga naar

Zie ook  www.bvsmash70woubrugge.nl

Basketbal

Recreatie basketbal in Sporthal Oudendijk op dinsdag avond.
Van 19.30 – 20.30 uur gooien wij (vrouwen + mannen gemengd) op een relaxte manier een balletje.
Kom kijken of liever: doe mee!
Contact:
Piet Arink (0172-443587)
IJsbrand Wammes (0172-653606)

Met vriendelijke groet,
IJSBRAND

Handbal

Ruim 55 jaar handbal in Hoogmade

Op 20 mei 1953 werd Handbal Vereniging MMO opgericht. Toentertijd werd er op het grasveld van de voetbal vereniging aan de Vlietkade te Hoogmade gespeeld (naast bij de Vlietmolen bij de Kromme Does). De competitie bestond ook alleen uit een veldcompetitie. Later ging het Nederlands Handbal Verbond, afdeling Den Haag, ook een zaalcompetitie organiseren. Onze vereniging speelde haar wedstrijden toen in de Groenoordhallen te Leiden en de Houtrusthallen in Den Haag.

Later volgde de aanleg van een mooi asfaltveld in het sportpark te Hoogmade. Ook volgden de bouw van sporthallen in Roelofarendsveen en in Woubrugge. Sinds 1986 is Sporthal Oudendijk te Woubrugge de vaste thuisbasis voor de zaalcompetitie van MMO handbal.

Op 1 juli 2008 zijn voetbalvereniging MMO en handbalvereniging MMO gefuseerd tot één sportvereniging. Al ruim 20 jaar lang trainen wij onze leden op dinsdagavond en spelen wij onze competitiewedstrijden op zondagmiddag in de sporthal, beiden naar volle tevredenheid. Alle leden van SV MMO hopen nog vele jaren gebruik te mogen maken van de uitstekende faciliteiten van Sporthal Oudendijk.
www.mmo-hoogmade.nl

Tot ziens!

 Danslessen Dansstudio Soof’it

Sinds september 2018 verzorgd Dansstudio Soof’it de danslessen in Woubrugge.
Het lesrooster is erg divers en is toegankelijk voor jong en oud.
Kinderballet, Klassiek ballet (met of zonder spitzen), Moderne dans, Jazz, Streetdance zijn onder andere stijlen die u in de ruim opgezette studio in Sporthal Oudendijk kan volgen.
Wilt u meer informatie over ons aanbod?
Neem eens een kijkje op onze website of social media kanalen.
www.dansstudiosoofit.nl
facebook.com/dansstudiosoofit

Tafeltennis

Wist u dat Tafeltennis Vereniging Woubrugge op maandagavond vanaf 20.00 uur speelt in Sporthal Oudendijk.
Heeft u ook interesse neem dan contact op met Michel Greten (zie onderstaand) of stuur een bericht via het contactformulier.
Tafeltennis Vereniging Woubrugge (TTV S’70)
Contactpersoon: Michel Greten
Telefoon: 06-31655312
Email: info@tafeltenniswoubrugge.nl
TTV S ’70 is opgericht op 1 januari 1970
Verenigingsnummer NTTB Regio West: 1631

Meer info op www.tafeltenniswoubrugge.nl